Förr & Nu

Jag vill dela med mig av min resa Förr & Nu. Jag hoppas med det att du ska hitta din inspiration till en bättre hälsa, välmående och livskvalitet

Vi börjar från början helt enkelt. För 8 år sedan upplevde mig som en person som var fast i ekorrhjulet, med småbarn och eget företag. Hade noll energi över att orka ta mig ur det. Viljan fanns där men det fanns ingen energi till att bromsa upp och hoppa av hjulet. För mig var det ett normalläge att nästan alltid vara trött, orkeslös, ofta ha huvudvärk, aldrig känna mig utvilad och att ha ett extremt sötsug.

Personen på bilden VAR en försiktig och väldigt introvert person. Inte så nyfiken på att testa nya saker, snurrade i ekorrhjulet med en önskan om förändring men orkade inte ta itu men en livsstilsförändring. Mina ögon utstrålade inte den inre glädje och energi som jag känner och upplever nu. Jag var nöjd med livet och tillvaron och accepterade krämpor som värk, huvudvärk, magkatarr, stress, svajigt blodsocker, ojämn i humöret, dåligt tålamod, älskade att sova, beroende av socker och kaffe, ångest, förkylningar m.m listan går att göra oändlig. Allt detta upplevde jag som okej eftersom så är livet…men varför bara vara nöjd när man kan må så mycket bättre undrar jag?

Exakt 1 år mellan bilderna. Före och efter min livsstilsförbättring

I december 2015 tog jag min första ”morgondryck” med vitaminer och det var då min resa startade. Tänk vad häftigt att extra näring kan så mycket bra för hälsan, psyket och livskvalitén. Varje morgon när jag vaknar (även nu snart 8 år senare) blir jag dagligen påmind att rätt slags kost och näring på rätt sätt verkligen kan påverkar oss på så många plan. Jag känner stor tacksamhet varje dag. Ibland svämmar tacksamheten över och jag brister ut i tårar. Det har varit en fantastisk resa!

Norra Sytertoppen
På kurs i Tyskland
På toppen av Skuleberget
Åker flygmaskin
Besöker en grotta trots klaustrofobi
Uppnådde ett stort mål, betald resa till Kroatien
Höghöjdsbana
Toppen av Esja i Reykjavik
Reinebringen i Reine, Lofoten

Jag fortfarande en introvert person men nu älskar jag utmaningar och jag älskar att träffa nya människor! Jag går dagligen utanför min komfortzon, ibland är det små saker jag gör och i bland utsätter jag mig för jobbigare saker. Du vet när man blir skakig, svettig och riktigt nervös. Men jag vet nu att det är inte farligt utan bara utvecklande. Från att inte ha vågat göra så mycket till att nu besöka grottor, bestiga berg, åka i ett litet flygplan, tälta, sova i snögrotta, höghöjdsbanor m.m Listan blir bara längre och längre. Så himla roligt! Den känslan alltså när man klarat av utmaningen, det går knappt att beskriva. Den största utmaningen var när jag bestämde mig för att avsluta min frisör-identitet. Nu är jag i uppstarten på en ny resa, vem är Yvonne när jag inte är frisör. Det är så spännande. Och så kul att uppleva att jag kan så mycket mer, jag är stolt över mig själv. När sa du det till dig själv senast? Det skriver jag mer om i ett annat inlägg

Vad skulle det betyda för dig att hitta energin till att hoppa ut ur ekorrhjulet och börja utmana dig själv? Vad skulle du göra då?

För mig kom vändning  då jag dagligen tillsatte extra vitaminer och mineraler. Min kropp skrek efter det och jag förstod inte vinken min kropp sände ut, alltså alla krämpor med huvudvärk, dålig återhämtning, ångest osv. Det var då jag hittade en ny energi och mental kraft att stanna det rullande ekorrhjulet och orkade tillslut göra förändringar som sedan hjälpt mig med en förbättrad livskvalité för mig och min familj.

Tänk att jag lidit av näringsbrister under så lång tid utan att ens veta om det. När jag började tillföra mer näring till kroppen så upplevde jag en känsla av ett inre lugn och en mental styrka som jag aldrig upplevt tidigare. Magen började må så mycket bättre, huvudvärken gör sig sällan påmind och värken i axlarna och händerna känner jag aldrig av längre. Självklart drabbas jag också av förkylningar och stress, men nu så påverkar det inte mig negativ längre. Jag har en snabbare återhämtning och ett starkare immunförsvar. Den senaste tiden har jag lärt mig så många saker om mig själv och om andra. Jag startar varje morgon med ett positivt mindset. 𝑁𝑢 𝑠𝑎̈𝑔𝑒𝑟 𝑗𝑎𝑔 𝐽𝐴 𝑡𝑖𝑙𝑙 𝑙𝑖𝑣𝑒𝑡!

Vad skulle det betyda för dig om du fick lite mer kraft och energi att göra en förändring?

Testa själv och upplev effekter och resultat

2 svar till ”Förr & Nu”

  1. […] Det känns som att jag kommit ut ur en bubbla, IGEN! Den första bubblan jag spräckte var när jag upplevde effekter och resultat av att få i mig riktig näring och att kroppen började samarbeta med mig. Tänk dig en lök, när du skalar den lager för lager varje dag så dyker det upp nya roliga saker och ibland jobbiga Just så känner jag det idag. Jag har en gigantisk lök att skala och det händer så otroligt mycket i mitt liv just nu och jag kan inte riktigt dela allt. Vi får helt enkelt se vad som gömmer sig under nästa lager. Jag tycker det är så häftigt att varje dag upplever nya sidor hos mig själv. Snacka om att de senaste åren varit en resa deluxe av självutveckling! Här kan du läsa ett tidigare inlägg om min resa Förr & NU […]

  2. […] du hamnar i soffan som en trasa efter en lång arbetsdag. så upplevde jag det i mitt tidigare liv. Du kan läsa mer om min hälsoresa här. För mycket stillasittande kan tyvärr skapa ett tryck på vävnader och låser lymfflödet till […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *