Jobba med mig

Ge dig själv en bättre livskvalité, ta chansen att skapa och leva ditt drömliv precis som du vill ha det.

Är du kvinna mitt i livet som saknar energi men drömmer om en förändring och vill tjäna extra pengar på att rekommendera vitaminer till familj, vänner, till alla du känner och kanske inte känner ännu.

Äg din egen framtid! Tänk dig att få möjlighet att tjäna 2000 kr extra eller varför inte 10.000 kr extra varje månad. Vad skulle det betyda för dig att få mer pengar på kontot?

Vill DU hjälpa dig själv och andra människor till en bättre hälsa? I så fall tycker jag att detta är något för dig!

Jag jobbar som fristående distributör inom ett av världens 10 bästa Direct selling företag. Jag älskar detta jobb och företag. Och just nu söker jag fler återförsäljare till mitt team. Detta sätt att arbeta på och självklart produkterna har hjälpt mig till ett bättre mående och en livskvalité som jag bara älskar.

För att komma i gång delar jag med mig av en enkel lösning i 3 steg:

Steg 1. Registrera dig som oberoende återförsäljare och rekommendera våra premiumprodukter.
Steg 2. Hitta dina nya kunder och låt dem inspireras och bli intresserade av
vår affärsmodell.
Steg 3. Bygg upp ditt nätverk genom att prata med människor eller jobba
online, det som passar dig bäst.

Vi som är självständiga och fristående distributörer får ta del av gratis utbildning om produkterna som vi själva använder och rekommenderar. Vi lär oss mer om företaget samt att vi får den bästa personliga utvecklingen helt gratis! Vi får även utbildningar i form av produkt- och ledarskapsutbildningar. I Sverige och i Tyskland.

Du får även möjlighet att leasa din drömbil tack vare en bilbonus som vi erbjuds varje månad. Jag har inte beställt min bil ännu men det kommer… Vi får även möjlighet att ta del av ett unikt pensionsprogram. Jag har registrerat mig för det och har därför ett extra pensionssparande vilket ger en långsiktig, hållbar och trygg framtid.

Bli en fristående återförsäljare
Här kommer mina fem bästa anledningar till varför jag rekommenderar att du ska börja med dess vitaminer och mineraler och sedan bli oberoende återförsäljare.

 1. Effektfulla och av högsta kvalitet
 2. Fri frakt vid beställning över 500 kr
 3. 30 dagars öppet köp, du kan alltså testa produkterna i 30 dagar
  och uppfyller de inte dina förväntningar så returnerar du dem.
  Vilken hälsokostaffär eller apotek har det undrar jag?!
 4. Du får en egen personlig webbshop för endast 34 kr/dag- redo att dela redan dag 1, inget varulager, ingen fakturering.
 5. Busenkelt att beställa via webbshop och de skickas från
  centrallagret i Ängelholm, innehållsförteckning på svenska.

Hoppas att du känner dig taggad att börja bygga upp en extra passiv
sidoinkomst som du kan kombinera med ditt vanliga jobb, studier eller
föräldraledighet. Om du väljer att börja med detta sätt att arbeta på så erbjuds du även att åka på drömresor över hela världen genom företagets reseprogram. Jag fick uppleva min första Europa resa till Kroatien i september 2021, även 2022 och tredje gången gillt 2023, även detta helt gratis. Så häftigt!

Vad har det då detta sätt att arbeta på inneburit för mig? För sju år sedan blev jag introducerad vitaminer och mineraler, jag var som så många andra otroligt skeptiskt. Jag började för att jag fick höra om ett sätt att tjäna extra pengar, att faktisk ha möjligheten att ska mitt drömliv.

Trodde inte på det men jag gav det en chans med inställningen att funkar dessa näringsdrinkar så att jag får ett bättre välmående så är det värt det, och om jag kan hjälpa andra till exakt samma sak så är det ju grymt bra!

Jag fick en underbar känsla i kroppen, dels av näringen. Men även en bra magkänsla gällande företaget, affärsmodellen, säkerheten och bonussystemet. Jag var redo att komma i gång redan från dag ett. Och allt sedan den dagen har jag fortsatt och jag älskar det! Inte bara produkterna som uppgraderat mitt mående, utan sättet att jobba på, att träffa nya människor och fått nya vänner för livet och självklart den extra bonusen på mitt konto varje månad.

Men det absolut bästa av allt är att jag fick en helt annan hälsa när jag började med dessa produkter. Jag fick mer energi! Jag blev så mycket piggare och gladare, började bättre mentalt, började sova bättre, ett starkare immunförsvar.

Jag fick ork till att hoppa ut ur det snurrande ekorrhjulet, att våga ta kliv utanför min komfortzon, att utvecklas som person och skapa mer frihet i livet. Handen på hjärtat, jag tror aldrig att jag hade kommit dit jag är nu om jag inte börjat med dessa vitaminer, mineraler och detta arbetssätt

Jag kommer finnas här för dig att stötta dig med allt du behöver för att komma igång med resan mot att skapa ditt drömliv!
Låt oss göra detta tillsammans!

Registrera dig som oberoende återförsäljare och rekommendera våra
premiumprodukter redan i dag


(Friskrivning: Vitaminerna botar inga sjukdomar och inga resultat kan
garanteras! Detta är bara ”koncentrerad mat”, näring som våra kroppar
behöver. Det är tillräckligt med näring som låter din kropp göra sitt eget jobb
– allt tack vare de rena ingredienserna samt det patenterade
näringstransportkonceptet så kan kroppen tillgodogöra sig näringen ur
dessa produkter väldigt snabbt och effektivt)