Var stolt över dig själv!

När senast sa du till dig att du är stolt över dig själv?

De senaste veckorna har jag gått en utbildning som har mycket fokus på att omprogramera vårt undermedvetna. Du vet väl att många av dina handligar (bra och mindra bra) ofta är programeringar som skapats under dina levnadsår. De mindre bra tankarna går faktisk att göra om till bra tankar. Jag försöker ju alltid att vända det negativa till något positivt och jag försöker verkligen inspirera andra att tänka så. Livet är för kort för att tänka negativt.

Steg ett under den utbildning var att hitta ett flertal fraser, manifesteringar som får mig att känna mig bekväm och ibland lite obekväm i det som kommer att hända. Vi ska ju trots allt gå utanför vår komfortzon. Vet du vad min första manifestering är? Jag är stolt över mig själv. Det kändes jobbigt att faktiskt säga det högt och tydligt, flera gånger dessutom. Det lättare och lättare… och nu kan jag faktiskt säga det till mig själv och andra att jag är stolt över saker jag har åstadkommit. Så himla häftigt! I och med denna kurs så har jag öppnat upp mitt sinne för allt möjligt och det har i sin tur resulterat i en vecka med så många glada och spännande nyheter. Jag har verkligen utmanat mig och det har gett resultat, det kan jag berätta om mer vid ett senare tillfälle.

JAG ÄR SÅ SJUKT STOLT ÖVER MIG SJÄLV!

Kram! /Yvonne

Ps. Vi måste träna på detta, vi måste bli bättre på att vara positiva! Så snälla fortsätt sprid positiv energi och var en stolt förebild! Dela gärna detta inlägg så fler får ta del av det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *