Vad behöver du för att må bra?

Vi har alla olika behov och jag är lite nyfiken på hur de ser ut för dig? Vad behöver du för att må bra?

Jag tror att behoven för oss alla är ganska lika. Det vi har gemensamt är att vi alla vill slippa krämpor. Krämpor som många av oss har och som vi tror att ”det är så livet är” men vet du- det behöver faktiskt inte vara så!

Nu ska jag berätta hur dessa vanliga krämpor visade sig för mig. Jag hade en inre stress, magkatarr och ångest. Jag hade ofta huvudvärk och diffus värk i axlar och händer. Jag sov väldigt bra och ofta men jag vaknade aldrig utvilad! Jag var även fast i det klassiska ekorrhjulet som snurrade och jag hade inte orken att stanna det. Det här var mitt normaltillstånd. Men nu när jag tittar tillbaka så var det otroligt att få energin att stanna ekorrhjulet. Att hitta något som hjälpte mig att orka dra i nödbromsen!

Jag vill dela med mig av några av våra ”vanligaste” krämpor som vi tror är helt normala….

 • Problem med matsmältningen
 • Försämrat immunförsvar
 • Diffus värk och smärta
 • Eksem och allergier
 • Dålig sömn, ej utvilad på morgonen
 • Sug efter t ex socker eller kaffe
 • Uteblivna träningsresultat
 • Infertilitet
 • Irritation/ Humörsvängningar
 • Likgiltighet
 • Nedstämdhet/ Depression/ Ångest
 • Ofokuserad/ Dålig koncentration
 • Omotiverad/ Ingen initiativförmåga
 • Fastnar i negativa tankemönster

Jag är ett levande bevis på att det går att höja sin livskvalitet genom att få bukt på dessa problem! För mig handlade det om att komma i balans och jag tog hjälp av extra vitaminer och mineraler. Det är kanske inte hela lösningen men det funkade som ett raketbränsle för mig, du vet den där knuffen i baken till att komma igång med att skapa ett bättre välmående och förebygga ohälsa. Svårt att förklara du måste nästan testa själv för att uppleva effekterna.

Så vilka krämpor önskar du att du kan få bukt med?

Vill du känna dig pigg och energifylld?

Vill du uppleva känslan av att vakna utvilad?

Vill du känna dig mentalt stark och ha en känsla av ett inre lugn?

Bland det första jag upplevde var att energin kom tillbaka, eller kom tillbaka, jag hade aldrig upplevt en sådan energi tidigare 🙂 jag upplevde även en känsla av ett inre lugn och en mental styrka som jag aldrig heller upplevt tidigare. Jag fick äntligen känna mig pigg och energifylld samt att vakna utvilad och sova bra. Stress påverkar mig inte negativt längre, jag har lättare att skaka av mig negativa energier. Nu när jag är i balans så är magkatarren helt borta, huvudvärken och migränen gör sig sällan påmind och värken i axlarna och händerna känner jag sällan av längre. Trots att jag arbetat som frisör i 25 år. Det bästa är ju att jag numera vaknar utvilad! Det är så mycket värt eftersom min kropp får den återhämning som jag behöver för att må bra.

Vi alla vet att våra kroppar behöver vitaminer och mineraler för fungera. Men vad gör du för att få i dig dem?

Lyssna gärna på mitt korta film så får du höra mer om mina resultat. Eller skriv en kommentar om du vill höra andra som delar sina resultat.

Hoppas du hittar inspiration att tillåta dig att må bra!

1000 kramar / Yvonne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *