Bli den bästa versionen av dig själv

Jag är inte så förtjust i att flyga. Jag är inte flygrädd men upplever det som jobbigt. Ännu jobbigare när de övriga i familjen skulle kunna tänka sig sitta på vingen och flyga. Jag får ofta panikångest men jag har lärt mig att hantera det bättre, det går lättare och lättre för varje gång. En utmaning är att flyga själv eftersom det känns lite obekvämt att gråta inför andra eller att grabba tag i grannens arm…

Än en gång, jag är inte flygrädd utan är nervös för att släppa kontrollen.

Det jag gör är att andas i fyrkant. Att verkligen fokusera på att vara här och nu, blunda och andas lugnt och stilla. Det fungerar verkligen!! Sitter på ett flyg just nu och skriver detta och känslan i kroppen är bra.

Vilken resa! Ja inte bara denna resa utan hela min självutvecklingsresa. De senaste 7 1/2 åren har jag verkligen jobbat på att bli en bättre version av mig själv. Varje dag och varje litet beslut som jag tar så för det mig framåt. Framåt och uppåt mot en uppgraderad version av mig själv.

Just nu går jag en 90-dagars kurs med fokus på vårt undermedvetna. Att det styr oss mer än vad vi tror. Hur gamla ”programmeringar” från till exempel barndom kan påverkas oss i vårt vuxna liv. Kan vi ändra dessa programmeringar? Ja det kan vi. Det är det jag får lära mig nu. Med verktyg som meditationer och snälla ord och tankar om mig själv som jag lyssnar på varje dag. Tack vare det så vaknar jag positiv. Jag försöker rensa bort det som gör mig irriterad eller sånt som tar min positiva energi. Det mesta går att vända till något positivt. Som till exempel att jag matar mig med positiva ord innan jag ska flyga och det går så bra!!

Den viktigaste frasen som jag börjar med är att jag ör stolt över mig själv. Jag är så sjukt stolt att jag vågade kasta mig ut i det okända utan en plan . Jag var tvungen helt enkelt. Och jag är så tacksam och för det jag gör just nu. Jag är stolt över mig själv att jag fixar att flyga själv. Jag är stolt över att jag vågade börja med kosttillskott trots många skeptiska ord och tankar från omgivningen

Vad är du stolt över hos dig själv?

Vad kan du göra så du påbörjar resan mot en bättre version av dig själv?

Jag finns här för dig om du vill få inspiration för att komma igång. Vad behöver du börja med för att bli en bättre version av dig själv?

Sköt om dig

1000 kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *