Äg din framtid och låta dina drömmar gå i uppfyllelse!

Jag vill bara berätta att jag är så glad och tacksam för min passiva sidoinkomst utöver min vanliga lön. Tänk dig känslan när det kommer in en trevlig bonus på kontot i mitten av månaden. Den känslan vill jag dela med mig till dig och jag vill även ge dig möjligheten att också få uppleva den!

Jag har ett extra jobb som fristående distributör inom ett av världens 10 bästa Direct selling företag. Jag älskar detta företag och hur de med enkla medel har hjälpt mig och kan även hjälpa DIG till en bättre livskvalitét. Du har exakt samma möjlighet att ta del av detta företag precis som jag. De erbjuder alla som vill- en chans att skapa och leva sitt drömliv precis som vi vill ha det. Vi får möjligheten att äga vår egen framtid och låta våra drömmar gå i uppfyllelse. Vad skulle det betyda för dig att tjäna 2000 kr extra eller varför inte 10000 kr extra varje månad? Vad skulle du göra för de pengarna?

Nu ska jag berätta för dig vad det har inneburit för mig att jobba på detta sätt. För sju år sedan blev jag introducerad näringsprodukter, helt vanliga vitaminer och mineraler, jag var som så många andra otroligt skeptiskt. Jag startade egentligen för att jag fick höra om ett sätt att tjäna extra pengar, att faktisk ha möjligheten att bli ekonomiskt oberoende. Trodde inte på det men jag gav det en chans med inställningen att funkar dessa n produkter och jag får ett bättre välmående så är det värt, och om jag kan hjälpa andra till exakt samma sak så är det ju grymt bra!

Det är ju så enkelt! Jag behöver inte komma på en affärsidé eller ett koncept utan allt var ju redan klart. Jag fick vitaminer och mineraler och en egen webshop för endast 32 kr/ dag. Jag behöver inte köpa in ett eget lager eller hålla på med massa pappersarbete med fakturering osv. Jag var redo att komma igång från dag ett. Och allt sedan den dagen har jag fortsatt och jag älskar det. Inte bara produkterna som uppgraderat mitt mående, utan sättet att jobba på, att träffa nya människor och fått nya vänner för livet och självklart den extra bonusen på mitt konto varje månad.

Vi som är självständig och fristående distributör får massor av gratis utbildning om produkterna, företaget samt personlig utveckling helt gratis!

Vi får utbildningar i form av produkt, distributör och ledarskapsutbildningar. I Sverige och Tyskland. Även många utbildningar via nätet. Jag fick åka på en två dagars betald utbildning i Tyskland 2022

Du erbjuds att åka på drömresor över hela världen genom företagets reseprogram. Jag fick uppleva min första Europa resa till Kroatien i september-21, även 2022 och siktar på att åka även nu 2023, även detta helt gratis. Så häftigt!

Företaget erbjuder dig att leasa din drömbil tack vare en bilbonus varje månad. Jag har inte beställt min bil ännu men det kommer…det kommer

Vi får möjlighet att ta del av ett unikt pensionsprogram. Jag har registrerat mig för det och har därför ett extra pensionssparande vilket ger en långsiktig, hållbar och trygg framtid.

För att du enkelt ska komma igång så delar jag med mig av en lösning i 3 steg

Steg 1. Registrera dig som oberoende återförsäljare och rekommendera våra premiumprodukter.

Steg 2. Hitta dina nya kunder och låt dem inspireras och bli intresserade av vår affärsmodell.

Steg 3. Bygg upp ditt nätverk genom att prata med människor eller jobba online, det som passar dig bäst.

Här kommer mina fyra bästa anledningar till varför jag rekommenderar att du ska börja med dess vitaminer och mineraler och sedan bli oberoende återförsäljare.

  1. Effektfulla och av högsta kvalitet
  2. Fri frakt vid beställning över 500 kr
  3. 30 dagars öppet köp, du kan alltså testa produkterna i 30 dagar och uppfyller de inte dina förväntningar så returnerar du dem. Vilken hälsokostaffär eller apotek har det undrar jag?!
  4. Busenkelt att beställa via webbshop och de skickas från centrallagret i Ängelholm, innehållsförteckning på svenska

Hoppas att du känner dig taggad att börja bygga upp en extra passiv sidoinkomst som du kan kombinera med ditt vanliga jobb, studier eller föräldraledighet.

Registrera dig som oberoende återförsäljare och rekommendera våra premiumprodukter redan i dag

Vi hör och ses

/Yvonne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *